Замесете тестото, като към пресятото брашно добавите солта и го разбъркате. В средата направете кладенче, в купа сложете маята и захарта с част от топлата вода и оставете сместа да шупне.
Към шупналата смес добавете останалите продукти (оцета, млякото, яйцата, олиото и останалата вода). Забъркайте каша, вземете купата и прибавяйте по малко към брашното, като месите до оформянето на гладко и пухкаво тесто.
Оставете да втаса за 40 минути.
Готовото тесто разделете на 3 части. Всяка част разточете на тънка кора. Всяка кора се намазва със смесения зехтин и чесън.
Сложете корите една върху друга и завийте на руло, нарежете на триъгълници и подредете в продълговата форма.
Намажете с разбития жълтък, по желание поръсете със семена, оставете да втаса още 10 - 15 минути и печете до готовност. Готовото хлебче намажете с масло и завийте с чиста кърпа. Да ви е сладко!