Начукайте пилешките гърди между два пласта прозрачно фолио. Посолете със сол, черен пипер и мащерка.
Поставете върху месото ивица чушка и кашкавал.
Бекона наредете 4 слайса един до друг, като гледате леко да се застъпят. Поставете месото с пълнежа и навийте стегнато руло.
Загрейте олиото и поставете рулото да се запържи първо откъм краищата, за да се запечати. Пържете на умерен огън и обръщайте рулото от всички страни. Необходимо ви е около 15-20 минути.
Извадете рулото и го сложете на топло в леко загрята фурна.
Патладжана нарежете на филийки, посолете и запечете в същата мазнина, отвреме навреме сипвайте по малко вода, докато омекне, за да не попива много мазнина.
Дресинг - разбъркайте горчица, зехтин, сок от лимон и малко сол. Полейте салатата от домати и рукола и сервирайте.