В дълбок съд смесваме брашното, солта, захарта и какаото.
Правим дупка в средата и изсипваме 2-те яйца, виното, оцета и свинската мас.
Започваме да месим, докато получим гладко тесто. Увиваме го във фолио и слагаме в хладилник за 1 час.
След като мине един час започваме да правим канолите.
Тъй като нямах метални тръбички, реших да си ги направя сама. Разрязах една алуминиева тава за еднократна употреба на правоъгълници и направих тръбички.
Разточваме тестото на лист с дебелина 3-4 мм и изрязваме кръгчета. Гръгчетата навиваме на тръбичките, като залепваме краищата с разбит белтък и притискаме с пръсти.
Пускаме ги директно в загрятото олио и ги пържим за няколко минути. Изваждаме ги върху хартия, за да поеме излишната мазнина. Измъкваме ги от тръбичките и ги оставяме настрани.
В голяма купа смесваме изварата, крема сиренето, пудрата захар, шоколада, ванилията, канелата и кората от портокал.
С получения крем пълним канолите. Оставяме ги в хладилник поне за една нощ. Преди да ги сервираме се поръсват с пудра захар.