Бисквитите и кравето масло се пасират в блендер до получаването на трохи. Ако нямате такъв уред, може да натрошите бисквитите с помощта на чукче или друг твърд предмет.
След това смесвате с маслото, като бъркате с ръце, до пълното омесване на бисквитите с маслото.
В кръгла тавичка, или такава със свалящи се стени, изсипвате готовата смес и с помощта на чаша заравнявате. Ако използвате кръгла тавичка, без свалящ се ринг, препоръчвам да застелите с хартия за печене.
Идва ред на крема - яйцата се разбиват със захарта, след това се прибавя крема сиренето и ванилиите. Хубаво разбъркваме с миксер, след това изсипваме сместа върху бисквитения блат.
Печем в предварително загрята фурна на 160-70 С, с вентилатор или горен и долен реотан, по желание.
Накрая намазваме горния слой със сладко от ягоди.