Започваме с приготвянето на суроватката. За целта към 1 ч.ч. топло прясно мляко добавяме 1 с.л. оцет и разбъркваме. /Останалото мляко трябва да е студено, защото с него по-късно ще разбием кремовете./
Приготвяме блатовете като разбием маслото със 1 ч.ч. захар и ванилията.
В малка чашка смесваме содата бикарбонат с 1 с.л. оцет. След като содата започне да кипи, я слагаме в купата при маслото. Добавяме и суроватката и разбъркваме.
Добавяме яйцата и брашното и бъркаме, докато получим гладка смес. От полученото тесто изпичаме 3 блата с диаметър около 23 см. Печем ги на 180 С в предварително загрята фурна.
Когато блатовете са готови започваме да приготвяме крема. Разбиваме двата крема с останалото прясно мляко.
В отделна купа разбиваме сладкарската сметана. Разтваряме желатина в 5 с.л. вода и го добавяме към крема.
Смесваме сметаната и крема. Сглобяваме тортата като мажем с крем между блатовете и цялата торта отвън.
Накрая приготвяме украсата. Разбиваме 2 белтъка с останалата 1 ч.ч. захар. Оцветяваме в различни светове и шприцоваме малки кръгли целувки.
Изпичаме ги на 70 С в предварително загрята фурна. Когато са готови и охладени ги залепваме по външността на тортата.