Загрейте фурната на 230 С.
Сложете месото в тиган, отгоре налейте бирата и водата. И оставете да заври, след това дръжте за 10 минути на котлона. Извадете месото и го настържете или го нарежете на ситно. Поръсете с всички подправки.
Оставете около ¼ чаша от течността (останалото го извадете). Сложете спанака, покрийте с капак и оставете за около 2-3 минути. Спанакът трябва да омекне, но не да се сварява прекалено.
Нарежете тортиите на две. Сложете от пилето във всяка половинка тортийа. Сложете от спанака и настъргания кашкавал. Навийте на руло и намажете със зехтин.
Печете по 10 минути от двете страни. Сервирайте с доматена салца.
*Можете и да не режете тортиите, а да си ги оставите цели.