Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Постен гювеч

26
Постен гювеч
Източник: lubagrancharova
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Задушете 1 голяма глава лук с олиото и малко вода.

  • 2

    След като изври водата и омекне лукът, добавете едро нарязаните картофи. Разбъркайте няколко пъти, добавете червения пипер.

  • 3

    Бързо разбъркайте, да не загори и изсипете буркана зелен фасул. Добавете останалите зеленчуци.

  • 4

    Посолете ястието, изсипете половин чаша вода и оставете на бавен огън да къкри, докато омекнат картофите. Поръсете с магданоз.

Коментари(26)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
26
Anna Vasileva
15.05.2013 | 16:01
точно такова ми се яде сега !:)
25
Violeta
29.04.2013 | 17:25
Отговор на коментар #18 от Бела Дона:
Хах,то с мръвка всеки знае;)
24
Violeta
29.04.2013 | 17:24
Чудна рецепта,но ще махна зеления боб,просто не г опонасям:)
23
Emnuella
29.04.2013 | 14:23
страхотна рецепта за постите:)
22
Kremena Peteva
29.04.2013 | 14:23
чудесен постен гювеч
21
Лиляна Терзиева
29.04.2013 | 13:39
Много обичам постен гювеч.
20
ана
29.04.2013 | 11:48
Отговор на коментар #2 от Vanessa Apostolova:
Аа, чак и сиренце ли?
19
ана
29.04.2013 | 11:47
Отговор на коментар #15 от Пламена Недялкова:
гювечът се прави много лесно!:)
18
Бела Дона
29.04.2013 | 09:24
Отговор на коментар #10 от Вилияна Мичовска:
И аз често го правя , но понеже си падам много по месо и си добавям някаква мръвка .
17
Бела Дона
29.04.2013 | 09:23
Много обичам такъв гювеч . мНОГО ГО ОБИЧАМ С НЯКАКВО МЕСЦЕ .
16
poli asenova
24.04.2013 | 09:32
Предложението за гювеч е много добро.
15
Отговор на коментар #12 от Лорета Първанова:
Мен ме мързи да готвя , но с удоволствие си похапвам .
14
Много често похапвам зеленчуци и това е едно страхотно предложение .
13
Отговор на коментар #9 от Маргото:
Зеленият боб е много вкусен .
12
Много готина рецепта . Аз много често приготвям това ястие .
11
Отговор на коментар #9 от Маргото:
Аз пък много обичам зелен боб , а в гювеч става направо супер .
10
Много често приготвям този гювеч сега , защото за постите е супер .
9
Маргото
23.04.2013 | 11:30
Не обичам зелен боб,но без него ще е много вкусна рецепта.
8
ана
23.04.2013 | 10:21
Обожавам гювеч! Тази рецепта е супер!
7
gabriela gabrielova
23.04.2013 | 09:00
Предложението за гювеч ми хареса.
6
тихомира илиева
22.04.2013 | 17:17
Често го приготвям.
5
kalinka kalinkova
22.04.2013 | 08:27
Става вкусен този гювеч.
4
stefaniika koleva
19.04.2013 | 22:04
Много го обичам гювеча приготвен по този начин.
3
чудесно изглежда.
2
Vanessa Apostolova
19.04.2013 | 13:35
много вкусно изглежда и едно голямо парче сиренце ако си сложиш в допълнение докато хапваш.ммммм :)
1
Петя Иванова
19.04.2013 | 11:57
Приготвям го по същият начин и става уникално вкусен.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Факторите на човешкия живот са пет: раждане, храна, сън, любов и смърт." Е.М.Форстър, английски новелист  
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!