Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Сьомга в пергамент

5
Сьомга в пергамент
Източник: Люба Грънчарова
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Вземете цяло парче сьомга с кожата. В тавичка сложете по-голямо парче хартия за печене, за да може да направите плик.

  • 2

    Поставете сьомгата с кожата надолу. Посолете със сол и черен пипер.

  • 3

    Отгоре наредете каперси, ситно нарязан лук и кубчета замразен спанак. 

  • 4

    Хванете двата края на хартията, загънете да се получи плик и сложете рибата да се пече 30 мин. на силна фурна.

продукти
Коментари(5)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
5
Qna Kirkova
17.05.2013 | 19:44
Отговор на коментар #1 от zvetanka ivanova:
И аз не съм,но мисля да пробвам.
4
Qna Kirkova
17.05.2013 | 19:44
Божествено изглежда.
3
тихомира илиева
06.03.2013 | 15:47
Страхотно и вкусно е това предложение.
2
poli asenova
05.03.2013 | 22:29
Изкушавам се да опитам.
1
zvetanka ivanova
05.03.2013 | 19:26
Не съм опитвала, но ми изглежда страхотно.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Винаги готвя с вино. Понякога дори го добавям в храната!" Уилям Клод Фийлдс, американски комик  
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...