Нарязваме рулото на парчета с дебелина около 1 см., нареждаме ги на дъното и по стените на дълбока овална купа, предварително покрита с домакинско фолио, за да можем после лесно да обърнем тортата.
Приготвяме крема по указания на опаковката начин, като през това време сме разтворили желатина в 100 мл.вода, за да набъбне.
Готовият крем оставяме да поизстине леко, да не е горещо и към него добавяме желатина, който след като е набъбнал го разтваряме на водна баня или за кратко в микровълновата.
Разбъркваме добре и покриваме рулата с половината от крема. Нарязваме козунака на тънки филии (1см.), слагаме ред върху крема и отново покриваме с останалата част крем.
Отново ред филии от козунак, като тях леко ги сиропираме с прясно мляко, за да омекнат.
Поставяме тортата в хладилника поне за 2 часа, за да стегне, след което внимателно обръщаме върху десертна чиния, и отстраняваме домакинското фолио.
Резултатът е красива, бърза, лесна и много вкусна тортичка, да ви е сладко :)