Макароните се заливат с вряла вода, прецеждат се в гевгир и се подсушават със салфетка
Месото се сварява в 1 л вода с 1 глава лук, 1 морков и корените
Бульонът се прецежда през двойна марля
Макароните се заливат с кипящия бульон и се сваряват на бавен огън
Прецеждат се през гевгир и се объркват с 2 с.л. масло
Свареното месо се нарязва на малки кубчета
200 г телешки дроб се запържва заедно с моркова, нарязан на шайби и 1 с.л. от лука, нарязан много ситно
Останалият лук се пържи отделно в зехтин до златисто
Смесват се вареното месо, пържените дроб и лук и 7 с.л. от бульона и цялата смес се кипва
След като се охлади сместа, се смила два пъти в месомелачка
Подправя се със сол и пипер на вкус
Леко се разбиват яйцата
Правоъгълна тава се намазва със студено масло и се наръсва с галета
Редят се макарони, намазани с разбити яйца, сирене, месен сос
Последният слой трябва да е от макарони с яйца и много сирене
Ястието се пече в предварително загрята до 180 градуса фурна Поднася се нарязано на правоъгълни парчета с чаша бульон.