Загрейте фурната на 175 С. Намазнете и набрашнете плитка правоъгълна тава.
Смесете брашното, захарта, бакпулвера и солта. Разбийте яйцата и ги прибавете към сместа, заедно със сметаната. Оставете настрана.
Разтопете маслото (1 ч.ч.) в тиган на ниска температура. Към него прибавете водата и 5 с.л. какао. След това увеличете температурата до кипване и махнете от котлона. Оставете да се охлади, след това прибавете какаовата смес и разбъркайте до еднородност.
Излейте тестото в приготвената тава. Запечете за около 20 минути, или до суха клечка.
За глазурата: В голям тиган смесете млякото, 5 с.л. какао и пол. ч.ч. масло. Кипнете и махнете от котлона. Добавете пудра захарта и ванилията, след това ядките. Разбъркайте. Покрийте десерта със сместа, докато е още топъл.