Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Във вкусната кухня на Люба Грънчарова

по статията работи: | 11 януари 2013 Прочитания: 3704
Познавате я по вкусните рецепти в нашия сайт
Във вкусната кухня на Люба Грънчарова
Източник: Личен архив

Няма как да не сте забелязали невероятните и най-разнообразни рецепти на Люба Грънчарова.

 

Ароматни печени зеленчуци, бяла риба в бекон, лучена супа, мъфини, сладки терлички и много други, приготвени и заснети от Люба ястия, ни карат да облизаваме устни всеки ден.

 

Имаме чудесна новина – от днес нататък Люба ще бъде полезна не само с рецептите си, но и с богатия си кулинарен опит.

 

Това ще стане възможно благодарение на новата ни рубрика „Съветите на Люба“, която стартира именно днес. Очаквайте незаменимите й съвети от първо лице всеки петък.

 

Междувременно, не пропускайте да се запознаете с нея...

 

Разкажи на читателите ни за себе си.

 

Родена съм в София. В семейството ми храната и отношението към нея беше на особена почит. Баба ми готвеше много добре. От дете проявявах интерес към готвенето и винаги, когато исках да помагам, ме поощряваха. Първата тетрадка с рецепти, лично диктувана от баба ми, започнах да водя на 14 години.

 

Имаш ли специално кулинарно образование?

 

По образование съм музикант, а готвенето ми е хоби.

 

Когато у нас не се намираха много кулинарни книги, както е сега, приятели ми носеха от чужбина кулинарни списания. Така започнах постепенно да навлизам и обогатявам познанията си и да научавам тънкостите на кулинарното изкуство.

 

Дълги години сътрудничех на вестници и списания в кулинарните рубрики. С нетърпение очаквам да помагам на читателите на Kulinar.bg.

 

Сама ли измисляш своите великолепни рецепти?

 

От набрания дългогодишен опит, експериментирам с много от ястията и всеки път сътворявам нещо ново.

 

При сладкишите обаче е различно, точната рецепта е задължителна.

 

Иначе непрекъснато чета, следя и гледам, въпрос на култура е приготвянето на добра храна.

 

Какво те вдъхновява?

 

Вдъхновението ми е моят съпруг, който винаги с интерес и удоволствие посреща моите експерименти.

 

Каква е тайната на идеалното ястие?

 

За мен идеално приготвеното ястие трябва да изглежда като произведение на изкуството.

 

Тайната е желание, търпение и любов, и, не на последно място, качествените продукти!

 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Няма такова нещо като "лоша бира", просто някои имат по-хубав вкус от останалите." Били Картър
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...