Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пилешки пържоли с гъби и топено сирене в гювеч

16
Пилешки пържоли с гъби и топено сирене в гювеч
Източник: Photl
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Гювечът се намазва с олиото и се слага една от пилешките пържоли, предварително овкусена с подправките и соевия сос.

  • 2

    След това се слагат гъбите и топеното сирене и така, докато се напълни гювечът.

  • 3

    Полива се с вода до горе. Слагате го в предварително загрята фурна и печете.

Коментари(16)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
16
Krassimira Kostova
23.06.2015 | 22:41
За който малко от малко разбира от готвене,четейки тази рецепта ще разбере,че е просто виц....
15
Георги Атанасов
04.06.2014 | 08:31
Аз разделям пържолите на две и леко ги запържвам с малко брашно само да се запечатат след дова ги нареждам в гювеча ...един ред пържоли после слагам лук нарязан на филий слагам топено сирене и гъби .Гъбите преди това ги задушавам леко в масло после пак пържоли и по същия начин след което слагам чаша бяло вино ...и стават много вкусни
14
Desislava Stoyanova
13.03.2014 | 16:44
красотичка! :)
13
Лулу
13.10.2013 | 13:00
Само да направя едно важно уточнение - калените съдове не се слагат в предварително загрята фурна , защото лесно се пукат по този начин!
12
elena atanasova
11.06.2013 | 21:22
Отговор на коментар #10 от pepi damjnova:
Пробвай го, няма да сбъркаш.
11
elena atanasova
11.06.2013 | 21:21
Това ястие става много вкусно.
10
pepi damjnova
11.06.2013 | 09:44
Много апетитно изглеждат.
9
poli asenova
10.06.2013 | 21:46
Стават вкусни така пилешките пържоли.
8
работната пчела
10.06.2013 | 14:48
о да, и аз ги правя така много са вкусни:)))
7
Desislava Stoyanova
10.06.2013 | 14:35
със сигурност много вкусно ще се получи.
6
Ваня Атанасова
10.06.2013 | 14:27
Отговор на коментар #3 от apetitna parjola:
Ще стане още по добре , ако след това го сложите в тава и запечете за още 10-15 мин. :)
5
Маргото
10.06.2013 | 12:56
Отговор на коментар #1 от zvetanka ivanova:
Не се и съмнявам,че ще станат супер вкусни.
4
Маргото
10.06.2013 | 12:55
О,това ще е супер вкусно,огладнях вече:)
3
apetitna parjola
10.06.2013 | 11:04
страхотна рецепта , много вкусно се получи
2
Martina Georgieva
10.06.2013 | 11:00
страхотна рецепта, много крехки стават пържолите
1
zvetanka ivanova
10.06.2013 | 09:23
Чудесни ще са по този начин пилешките пържоли.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Глазирани ябълкови резенчета
    30 мин.
  • Паста със сусам
    15 мин.
  • Глазирано и гриловано свинско
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Леле, какво му мислим на това руло
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...