Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Свински гювеч

11
Свински гювеч
Източник: Marieta Racheva
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Сезон:зима
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Месото се нарязва на малки парчета и се смесва със солта, черния пипер, кимиона и малко червен пипе. Оставя се за около 20 минути.

     

  • 2

    През това време се запържва лука, след него и зеления боб, праза, бамята, тиквичките, лютите чушки, чесъна и доматите.

  • 3

    Добавят се подправките (използвайте ръсеница за яхнии, в продуктите е посочена като универална подправка) и се оставя да изври част от течността.

  • 4

    Картофите може да ги сварите предварително за около 10 - 15 минути.

  • 5

    След това в гювечета разпределяте месото, печените чушки и от сместа от котлона.

  • 6

    Поръсвате с магданоз и печете до пълна готовност.

Коментари(11)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
11
vili deneva
16.01.2014 | 22:28
Страхотно ястие.
10
elena atanasova
16.01.2014 | 10:06
Вкусно става това ястие.
9
stefaniika koleva
15.01.2014 | 22:10
Отговор на коментар #5 от тихомира илиева:
Ще правя и аз.
8
stefaniika koleva
15.01.2014 | 22:09
Ох, колко вкусно.
7
poli asenova
15.01.2014 | 20:51
В къщи много уважават това ястие.
6
тихомира илиева
14.01.2014 | 22:29
Отговор на коментар #3 от zvetanka ivanova:
Много добра е идеята.
5
тихомира илиева
14.01.2014 | 22:29
Ето утре какво ще готвя.
4
kalinka kalinkova
14.01.2014 | 21:55
Ще се пробва задължително.
3
zvetanka ivanova
13.01.2014 | 22:28
Едно ще си хапна с удоволствие.
2
gabriela gabrielova
13.01.2014 | 09:39
Ще пробвам рецептата.
1
gabriela gabrielova
13.01.2014 | 09:39
Струва ми се ще е вкусен свинския гювеч.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Глазирани ябълкови резенчета
    30 мин.
  • Паста със сусам
    15 мин.
  • Глазирано и гриловано свинско
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Тази фокача е просто разкошна!
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D