Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Азиатски "дюнер" в маруля

Азиатски "дюнер" в маруля
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:азиатска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Разделете марулята на листа и използвайте по-големите. Измийте ги и оставете да се изсушат.  

  • 2

    Загрейте тиган, сложете каймата и запържете с малко олио. Сложете в купа.  

  • 3

    Нарежете стария лук и го задушете в същия тиган. Добавете сосовете, оцета, джинджифила, чесъна. Разбъркайте. Добавете предварително сварените кестени, сусамовото олио и върнете обратно каймата. Задушете за още 2 минути.  

  • 4

    Разпределете плънката в листата марули и сервирайте.   

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Солта е създадена от най-чистите родители: слънцето и морето." Питагор  
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D