Измийте, почистете и сварете дробчетата. Нарежете ги на ситно.
Запържете ги в силно загрятото олио заедно със ситно нарязаните гъби. Добавете сол, черен и червен пипер.
Пригответе сос бешамел - в силно загрятото масло запържете брашното и разредете с млякото, като бъркате постоянно. Овкусете с лимонов сок, сол и черен пипер.
Добавете соса към дробчетата, поръсете с настъргания кашкавал и разбъркайте.
Бутертестото нарежете на квадрати. Във всеки сложете по малко от плънката и прегънете на две.
* Ако искате баничките да са като на снимката - нарежете тестото на по-големи квадрати (около 12 см), сложете плънката по средата и завийте краищата, като всяко крайче мажете с разбито яйце, за да залепне.
Печете в умерена фурна до готовност.