В купа смесете сухите съставки - двата вида брашно, захарта, солта, канела, бакпулвера. Разбъркайте добре.
* Може да замените грахам брашното с пълнозърнесто.
В друга купа смесете останалите съставки - яйцето, олиото, меда и 2 с.л. прясно мляко. Разбийте с миксер.
После прибавете сухите съставки към течните и включете миксера с приставките за тесто. Разбивайте, докато се получи меко тесто.
Извадете го върху кухненско фолио, завийте го с него и приберете в хладилник за 1 час.
После извадете, набрашнете добре тестото и повърхността под него и разточете на тънък блат. Изрежете с подходяща форма. С помощта на клечка леко притиснете по средата биксвитката, а с острата част на клечката направете 8 дупчици от всяка страна, за да приличат на истински бисквитки.
Прехвърлете в голяма тава, застлана с хартия за печене. С помощта на четка намажете бисквитките с мляко. Печете на 160 С за 30 минути.