Нарязваме месото като за шишчета, начукваме го и го подправяме на вкус (черен пипер и други подправки).
Нека престои така около 30 минути.
През това време си нарязваме останалите продукти - картофите, гъбите, лукът и морковите, на по едро.
Доматите нарязваме, слагаме в чиния и поръсваме с малко захар, за да убием киселинноста.
В йенска тенджера слагаме на дъното малко олио и започваме да редим от всички продукти по малко.
Завършваме реда с месото.
Като приключим с първи ред, който завършва с месото, отново слагаме малко олио и започваме нов ред по същия начин. Солта се слага на вкус, на всеки ред.
Правим така, докато запълним тенджерата.
Накрая поливаме с бирата и бульона. С помощта на лъжица или вилица можем внимателно да разбъркаме, като леко надигаме парчетата месо.
Поръсваме с чубрицата. Печем на 200 градуса за около час, до готовност на месото.
Добър апетит!