Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Гювеч със свинско месо

13
Гювеч със свинско месо
Източник: Kalicheva Nina
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
90 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарязваме месото като за шишчета, начукваме го и го подправяме на вкус (черен пипер и други подправки).

  • 2

    Нека престои така около 30 минути.

  • 3

    През това време си нарязваме останалите продукти - картофите, гъбите, лукът и морковите, на по едро.

  • 4

    Доматите нарязваме, слагаме в чиния и поръсваме с малко захар, за да убием киселинноста.

  • 5

    В йенска тенджера слагаме на дъното малко олио и започваме да редим от всички продукти по малко.

  • 6

    Завършваме реда с месото.

  • 7

    Като приключим с първи ред, който завършва с месото, отново слагаме малко олио и започваме нов ред по същия начин. Солта се слага на вкус, на всеки ред.

  • 8

    Правим така, докато запълним тенджерата.

     

  • 9

    Накрая поливаме с бирата и бульона. С помощта на лъжица или вилица можем внимателно да разбъркаме, като леко надигаме парчетата месо.

  • 10

    Поръсваме с чубрицата. Печем на 200 градуса за около час, до готовност на месото.

  • 11

    Добър апетит!

Коментари(13)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
13
ruslana
13.02.2013 | 17:11
Не изглежда никак зле! :)
12
Zlatina Todorova
13.02.2013 | 17:01
мисля че ще е супер този хювеч ама защо няма снимка в готов вариант
11
zvetanka ivanova
15.01.2013 | 16:41
Става страхотен този гювеч със свинско.
10
gabriela gabrielova
15.01.2013 | 12:34
Много вкусен става този гювеч.
9
тихомира илиева
14.01.2013 | 16:38
Отговор на коментар #2 от Бела Дона:
И червена чушка ще сложа.
8
тихомира илиева
14.01.2013 | 16:37
Приготвям подобна рецепта, но не слагам домати. Следващия път ще прибавя.
7
Анелия Петрова
14.01.2013 | 15:50
Отговор на коментар #5 от Лиляна Терзиева:
И аз много обичам така приготвеното месо .
6
Анелия Петрова
14.01.2013 | 15:50
Още тази вечер ще приготвя тази рецепта . Много се чудих какво да сготвя за вечеря .
5
Лиляна Терзиева
14.01.2013 | 15:49
Отговор на коментар #1 от ана:
Наистина е много вкусно . Аз съм голяма почитателка на тази рецепта .
4
Лиляна Терзиева
14.01.2013 | 15:48
Много често приготвям тази рецепта и наистина е много вкусна .
3
Бела Дона
14.01.2013 | 15:47
Отговор на коментар #1 от ана:
Наистина е много вкусна . Приготви си я и гарантирам , че няма да съжаляваш.
2
Бела Дона
14.01.2013 | 15:46
Тази рецепта е много вкусно , но към нея трябва да се добави и червена чушка и ще стане още по - вкусно .
1
ана
14.01.2013 | 15:29
Ще е вкусна тази рецепта.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Солта е създадена от най-чистите родители: слънцето и морето." Питагор  
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Малки кашкавалени соленки :)
Има ли хапчета против глад? - Има, но са много големи! - Нищо, как се казват? - КЮФТЕТА !