Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Домашна юфка с пармезан

14
Домашна юфка с пармезан
Източник: Светла
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:тестени
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 4.6
(базиран на 20 отзива)
време
15 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Завираме водата и изсипваме юфката и солта. Оставяме да ври на слаб огън до пълното й сваряване.

  • 2

    Ако е останала вода, отцеждаме я. Ако няма вода, прибавяме течният маргарин и пармезана.

  • 3

    Разбъркваме добре, сервираме и хапваме сладко.

продукти
Коментари(14)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
14
gabriela gabrielova
08.02.2013 | 12:35
Мисля да пробвам тази домашна юфка.
13
тихомира илиева
07.02.2013 | 22:19
Ще опитам тази домашна юфка.
12
Veronika Ivanova
07.02.2013 | 17:13
ОБОЖАВАМ ДОМАШНО ТОЧЕНА ЮФКА,ЩЕ ПРОБВАМ ТАЗИ РЕЦЕПТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО...
11
Отговор на коментар #6 от Denica Mileva:
Самият пармезан има друг вкус от сиренето,а и с маргарина е същото от олиото....все пак въпрос на вкус са казали старите хора....приятен апетит да ви е сладко....
10
Отговор на коментар #5 от Anna Vasileva:
Аз понеже сама си точа юфката и си ми харесва вкуса и много. А купените макаронени изделия не са с такъв вкус,по блудкави ми са...не правя запръжка с олио,защото не е полезно за стомаха и избягвам...
9
Отговор на коментар #7 от Ralica Hristova:
Искрено благодаря ,пробвайте ги вкусни са и най-важнто изпитани и сполучливи...благодаря и приятна вечер
8
Отговор на коментар #5 от Anna Vasileva:
Да правила съм си и макарони така с пармезан и течен маргарин или чисто масло,стават страхотни....пробвайте си...
7
Ralica Hristova
07.02.2013 | 16:53
Отговор на коментар #4 от Светла Желязкова:
Добре ви разбирам,но все пак всекиима право сам да реши как да гласува и т.н. ;))) Все пак успех, видях и други ваши рецепти и никак не са лоши:)
6
Denica Mileva
07.02.2013 | 16:51
странно ми изглежда , но мисля че ще е много вкусно
5
Anna Vasileva
07.02.2013 | 16:50
:) Надявам се,че може да се използват и макаронени изделия, и аз не съм почитател на юфката от детство още ;)) дали ще стане?
4
Отговор на коментар #3 от Radina:
Разбрах ви много добре,но мисля че вас специално не съм засегнала ,а и тук не е мястото където трябва да коментираме отрицателните мнения на някои доброжелатели Никога не съм засягала никой дори и да не ми е харесало или пропуснато нещо. Няма и да го направя давам най-високата оценка,щом се е постарал човек заслужава моите уважения...дано всички сме такива добри...бог да ви пази мили хора...успех на всички...не е важна наградата ,не учавствам заради това,а да дам мои сполучливи рецепти...да опитате и споменавате с добро всеки...
3
Radina
07.02.2013 | 16:30
Отговор на коментар #2 от Светла Желязкова:
След като не можете да приемете отрицателните мнения няма смисъл да участвате в конкурс :) В крайна сметка... ако искате участвате и трябва да сте готови да приемете хладнокръвно всяко мнение.
2
Отговор на коментар #1 от ива:
Не яжте,затова ли гласувахте с 1 все пак благодаря....
1
ива
07.02.2013 | 14:27
Не обичам юфка.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ако знаехте колко рядко ви разбират правилно, щяхте по-често да мълчите." Гьоте
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
Има ли хапчета против глад? - Има, но са много големи! - Нищо, как се казват? - КЮФТЕТА !