Направете крем от първите 5 продукта (като използвате само 100 мл от млякото), дръжте на котлона до сгъстяване. Махнете от огъня и сложете в купа, добавете настъргания кокос и ванилията, разбъркайте до хомогенизиране. Покрийте с прозрачно фолио и сложете в хладилника.
Сложете на котлона останалото мляко, водата, маслото и малко сол. Загрейте до стопяване на маслото, добавете брашното. Трябва да се получи меко, маслено тесто, което лесно да се бърка с лъжица.
Прехвърлете тестото в купа и добавете яйцата едно по едно. Бъркайте след всяко. Сложете в пош или пликче, на което да изрежете единия край.
В таза, застлана с хартия за печене, направете сладките с помощта на поша. Формата не е толкова важна. Просто изджъркайте сладките. Намажете с жълтък. Печете 15 мин на 220, след това намалете на 160 и печете за 15 минути.
Извадете сладките, направете малък разрез от долната страна и напълнете с крема.