Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Медальони от свинско филе с бекон

Медальони от свинско филе с бекон
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарежете филето на 16 резена.

  • 2

    За плънката: Смесете горчицата, кетчупа и галетата. Подправете на вкус със сол и двата вида пипер и майоран. Намажете с нея едната страна на 8 парчета месо, Сложете другите 8 върху тях, увийте всеки медальон с резен бекон и го забодете с коктейлна клечка. 

  • 3

    Изпържете медальоните в сгорещен маргарин - по 6 минути от всяка страна, като често ги заливате с мазнина, за да останат сочни и крехки. По време на пърженето може да сложите в тигана прясна мащерка по желание.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Модерната култура е задвижвана от кафе и бензин. Често първото има вкус на второто." Едуард Аби, американски есеист  
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...