Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Паниран зелен фасул

4
Паниран зелен фасул
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 3.6
(базиран на 12 отзива)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Почистете фасула и го сварете в подсолена вода

  • 2

    Извадете го с решетъчна лъжица и го оставете да се изцеди

  • 3

    Пригответе пастата за паниране: разбийте яйцето и брашното

  • 4

    Направете ги на кашичка, като разредите със сока, в който е врял фасулът

  • 5

    Една част от фасула панирайте, като потапяте една по една шушулките в пането

  • 6

    Пържете ги в гореща маслена баня, докато се зачервят и станат хрупкави

  • 7

    Подредете ги в чиния като решетка една върху друга

  • 8

    Другата част от сварения фасул, подредете в салатиера

  • 9

    Залейте с горещо масло, в което сте изпържили галетата

  • 10

    Поръсете с копър.

продукти
Коментари(4)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
4
Отговор на коментар #3 от Radina:
и аз , ама става вкусно
3
Radina
21.05.2013 | 16:38
не знаех,че може да се панира,винаги съм го яла само на яхния;
2
Denica Mileva
28.02.2013 | 17:06
не знаех че и зеления фасул се панира
1
Анелия Петрова
27.11.2012 | 13:41
Това е невероятна рецепта .Аз много често приготвям така фасула и страшно много го обичам . Когато купувам по - едри шушулки ги пълня с някакъв колбас и ги панирам .
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Винаги готвя с вино. Понякога дори го добавям в храната!" Уилям Клод Фийлдс, американски комик  
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
Митница на летището в Амстердам. - Каква е целта на посещението ви в Холандия? - Да пушим трева и да посетим Червените фенери. - Да,...