Смелете месото три пъти
Прибавете лука, настърган на ренде, сол, черен пипер, бахар
Добавете хляба, предварително накиснат в прясно мляко и добре изстискан, 2 яйца и кашкавала
Омесете всичко и направете 4 кюфтета
Оваляйте ги в брашно и галета
Сложете ги в тава и отгоре ги намажете с разбито яйце
Наръсете с червен пипер
Боднете върху тях по едно парченце масло,залейте ги с малко вода и ги сложете да се пекат
Когато пуснат сос, прибавете към него дафиновия лист и виното
Докато кюфтетата се пекат, от време на време ги поливайте със собствения им сос
Отделно направете смес от разбитото кисело мляко и яйцата
Малко преди да ги извадите от фурната, ги залейте със сместа и допечете
Сервирайте с пюре от картофи.