За блата:
1 1/2 ч.ч.натрошени бисквити
1 с.л. захар
1/4 ч.ч. смлени орехи
4 с.л. разтопено масло
Разбъркайте съставките и печете във форма за торта 10 минути в предварително загрята на 175 С фурна. След като изстине,
6-7 готови големи целувки залейте с крема. Основното правило при крема е, че продуктите трябва да са на стайна температура, леко размекнати дори, податливи на разбиване. Продукти:
350 гр крема сирене
125 гр масло
200 гр пудра захар
1 ванилия
Нареждате целувките плътно, там, където не става да са цели, запълвате с натрошени. Разбивате добре маслото с крема-сиренето и пудрата захар, до получаване на кремообразна смес. Заливате, подравнявате, поръсвате обилно с кокос и оставяте няколко часа в хладилника да стегне.