Днес на 14.11 честваме Коледни Заговезни. По традиция се приготвя кисело зеле с пилешко, пълнени чушки с боб и тиквеник. Затова и ние сме подбрали такива рецепти. Вечерята няма да е готова точно за час, но рецептите изискват малко време за подготовка и повече за печене. Затова, пак ви гарантираме, че няма да се задържите дълго време в кухнята.
Пиле, заровено в зеле
Ужасно вкусно ястие, за което ви трябват 10-тина минути за подготовка и малко повече, за да се опече. Но това е, защото се готви на ниска температура в гювеч.
Пълнени чушки с боб
Една традиционна рецепта, която несъмнено много ще ви допадне. Пригответе си ги точно днес на празника.
Лесен и вкусен тиквеник
За да не изневеряваме на традицията, десертът е тиквеник. С много орехи и още нещо, което ще го превърне в любимата ви рецепта за тиквеник
Не забравяйте, че лъжицата, с която днес ще сервирате, трябва да се прибере и да се извади отново чак на Коледа.