съвети
Джинджифиловите сладкиши (gingerbread на английски) се приготвят в Европа още от далечния 11 век. На някои места представлявали мек, деликатен и пикантен десерт, на други – хрупкави, плоски бисквитки, а на трети...
съвети
Предстоят цели 4 празнични дни, в които можем малко, но само малко, да му отпуснем края с тестото. Ако не си хапнем козунак сега, на Великден, кога :)
Сигурни сме, че ще приготвите много вкусни козунаци, които...
съвети
Несъмнено са ви останали козунаци, които отдавна не са толкова меки и никой вкъщи не иска да хапне и поне десетина яйца, които ви се иска да превърнете във вкусно предястие, с което да изкушите близките.
...
съвети
Идва Великден и голямото боядисване на яйца.
Особено ако има деца в къщата, пада голяма забава, а и се боядисват повечко яйца. Децата обожават тази задача.
Но винаги се ядосваме, когато се чупят яйца,...